Talenteninterviews afnemen

Inhoud

Vandaag zijn 'talenten' de nieuwe hype... maar wat zijn talenten eigenlijk? Kent u uw eigen talenten? En zijn de taken en verantwoordelijkheden binnen uw team ingedeeld volgens talenten?

Leven en werken vanuit uw talenten geeft energie! Want wees nu eerlijk; die dingen doen waar u goed in bent én waar u blij van wordt.... dat wil toch iedereen?!

Talent-gedreven werken aan een positieve en succesvolle bedrijfscultuur begint bij het in kaart brengen van ieders talenten. Inzetten op 'talenten' is kiezen voor een succesvolle burn-out preventie en gedrevenheid bij medewerkers. Daarom is het belangrijk om één of meerdere Talenteninterviewers aan te duiden binnen uw organisatie, die op een gepaste manier talenteninterviews kunnen afnemen.

U leert tijdens deze 1-daagse opleiding de gepaste vaardigheden om medewerkers te bevragen naar hun talent. Vanuit coachende vraagstelling en op talent gefocuste tools, leert u de talenten van medewerkers te achterhalen.

Bent u gebeten door het talentenvirus en wil u nog meer talentgedreven coachen? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze vierdaagse opleiding 'Talentgedreven coachen'.

Trainer

Voor deze workshop werkt De Opleidingscoach samen met Talentencoach Ilse Gauthier van www.gauthiercoaching.be. Zij begeleidt en coacht mensen die ondersteuning zoeken bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zij werkt met bedrijven en particulieren volgens een uitgesproken talent-gedreven aanpak.

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot HR-verantwoordelijken, HR-medewerkers, HR-consultants, leidinggevenden, zaakvoerders,... die actief willen inzetten op medewerkers die succesvol leven en werken vanuit hun talenten.

U hoeft geen vooropleiding als coach te hebben.

Leervorm

Aan de hand van oefeningen en tools leer je hoe talenteninterviews af te nemen.

Praktisch

Deze opleiding gaat door op:

  • 01/03/18 - Tour & Taxis - Brussel
  • 17/05/18 - Tour & Taxis - Brussel

De investering voor deze opleiding bedraagt 200 euro per persoon (excl. BTW) voor particulieren en 375 euro (excl. BTW) voor bedrijven.

Catering en cursusmateriaal inbegrepen.